Schuren en afwerken

Brederode staat voor vakkundige renovatie van parket- en plankenvloeren door opnieuw te schuren en af te werken. Als de vloer aan een opknapbeurt toe is of beschadigde delen zijn aan een restauratie of reparatie toe, schakelt u dan Brederode Parket in. Onze vakbekwame parketteurs kunnen delen vervangen en de oude vloer een soort facelift geven door deze opnieuw te schuren en af te werken.

Voor een vrijblijvende offerte voor het schuren van uw parketvloer of het renoveren van uw trap kunt u contact met ons opnemen.

Schoon schuren

Kanten schuren

Natuurlijke kleur

Spijkers drevelen

Na uitbreiding van een ruimte kan de vloer doorgaans aangeheeld worden en nadat de gehele vloer is geschuurd opnieuw afgewerkt worden. Juist in deze gevallen komt de specialiteit van een ambachtelijke vakman tot zijn recht en de keuze is aan u of schuren en lakken, schuren en oliën, schuren en olie/was of schuren en hardwax behoren tot de mogelijkheden.

Belangrijk is dat eerst de oude vloer beoordeeld wordt om een juist advies te kunnen geven.  Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u een afspraak maken met onze adviseur. Hij zal met u de mogelijkheden bespreken en een duidelijke prijsopgave doen.